Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2021, 11:55
Čas čítania 0:57
Kamila Šebestová

Boris Kollár strašil migrantmi, po otázke o porušení zákona tlačovku zrušil

NEWS BORIS KOLLÁR
Uložiť Uložené

Boris Kollár sa postavil pred plagát európskeho krajne pravicového hnutia Identita a demokracia a strašil záplavou migrantov.

Koaličná strana Sme rodina dnes zvolala tlačovú konferenciu, kde kritizovali Pakt EÚ o migrácii a azyle. Predseda strany Boris Kollár zdôraznil, že chce zastaviť účasť Slovenska v tomto pakte, ktorý predstavili už 23. septembra 2020. Podľa Kollára by pakt umožnil, aby sa do EÚ dostalo 70 miliónov utečencov.

„Keby sme prijali tento pakt, Európu by zaplavili migranti,“ povedal predseda parlamentu. Počas svojho vyhlásenia strana strašila ľudí okrem „tokov migrantov“ zvýšením kriminality či islamskými paralelnými spoločenstvami. Takisto zdôraznili, že utečenci v našich sociálnych systémoch určite zotrvajú celý život. 

Predseda strany Boris Kollár a jeho poslanecký kolega Ľudovít Goga viackrát upozornili na petíciu poslaneckej skupiny Európskeho parlamentu, ktorá hovorí o zastavení Paktu EÚ o migrácii a azyle. Celý čas stáli pred plagátom krajne pravicovej skupiny Identita a demokracia. V Európskom parlamente združuje viacerých extrémistov a krajne pravicových politikov. Jej členkou je aj francúzska politička Marine Le Penová, ktorej obdivovateľom je aj predseda NR SR Boris Kollár. 

Domov
Zdieľať
Diskusia