Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2021, 19:18
Čas čítania 0:40
Viktor Kniš

Billie Eilish vydáva nový album, zverejnila cover a ďalšie detaily

Billie Eilish vydáva nový album, zverejnila cover a ďalšie detaily
Zdroj: Filip Poreba/REFRESHER
OSOBNOSTI BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Populárna speváčka vydáva svoje druhé oficiálne štúdiové sólo, na ktorom pracovala viac ako rok. Oficiálny dátum vydania je 30. júl 2021.

Billie Eilish plní sľuby z rozhovorov, ktoré rozdala počas pandémie. Dnes oznámila vydanie druhého štúdiového projektu s názvom Happier Than Ever. Oficiálne uzrie svetlo sveta 30. júla, dovtedy sa však fanúšikovia môžu tešiť na zverejnenie minimálne jedného videoklipu. Ten si popová speváčka naplánovala už na najbližší piatok. 

V instagramovom príspevku fanúšikom 5-násobná držiteľka Grammy prezradila, že tento album je jej obľúbený a je zároveň nadšená aj nervózna. „Nikdy som necítila viac lásky k projektu ako k tomuto,“ upresnila. 

Odporúčané
Billie Eilish spieva o rozchode v španielčine. Vážne netuším, čo tam hovorím, prezradila Billie Eilish spieva o rozchode v španielčine. Vážne netuším, čo tam hovorím, prezradila 23. januára 2021, 12:35

V skorších rozhovoroch prezradila, že album bude obsahovať podstatne viac skladieb ako extrémne úspešný debut When We All Fall Asleep, Where Do We Go?

Domov
Zdieľať
Diskusia