Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2021 o 7:45
Čas čítania 0:58
Adam Novosad

Harry Styles v novom filme natočí homosexuálne erotické scény, ktoré majú byť čo najrealistickejšie. Čaká ho milenecký trojuholník

Harry Styles v novom filme natočí homosexuálne erotické scény, ktoré majú byť čo najrealistickejšie. Čaká ho milenecký trojuholník
Zdroj: Getty Images/Helene Marie Pambrun
NEWS
Uložiť Uložené

Spevák sa v novom filme My Policeman vžije do náročnej úlohy policajta uprostred mileneckého trojuholníka.

Obľúbený spevák Harry Styles sa chystá zahviezdiť v novom pikantnom filme od Amazonu. Bývalý člen kapely One Direction bude hrať vo filme My Policeman od Amazon Studios na základe knižnej predlohy s rovnomenným názvom. Knihu My Policeman napísal v roku 2021 britský spisovateľ Bethan Roberts, uvádza New York Post.

V hlavnej úlohe sa predstaví práve Harry Styles, ktorý sa vžije do postavy policajta Toma Burgessa. Ten má manželku Marion, no postupom času zistí, že ho nepriťahujú len ženy. Začne si sexuálny románik s Patrickom, a tak sa celá dejová línia zamotá. Stylesovi bude sekundovať Emma Corrin zo seriálu The Crown ako manželka Marion a David Dawson z Peaky Blinders ako milenec Patrick.

Film síce nie je natočený ani vydaný, ale producenti už verejnosť pripravujú na scény, ktoré v ňom chystajú. Harry Styles sa vraj objaví v minimálne dvoch veľkých homosexuálnych erotických scénach, a tak verejnosť netrpezlivo čaká, či tvorcovia stavia na kvalitu alebo schopnosť šokovať. Z uniknutých informácií zvnútra produkcie je vraj jasné, že tvorcovia chcú sexuálne scény čo najviac priblížiť realite.

Odporúčané
Za 6 nocí 7 000 eur? Ego odporúča všetkým rodinám chatu na Donovaloch, fanúšikov zaskočila cena Za 6 nocí 7 000 eur? Ego odporúča všetkým rodinám chatu na Donovaloch, fanúšikov zaskočila cena 25. apríla 2021 o 20:39

Mileneckému trojuholníku však vo filme nebude priať osud, pretože dej sa odohráva v 50. rokoch minulého storočia, keď v Spojenom kráľovstve homosexualita nebola legálna. Manželka Marion sa tak Harrymu Stylesovi alias Tomovi pokúsi milenecký vzťah s mužom prekaziť, ba čo viac, rovno ho poslať do väzenia.

Domov
Zdieľať
Diskusia