Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2021, 9:18
Čas čítania 0:52
Viktor Kniš

Život je Hollywood, v aute nám hrá rap, žijeme jak The Rolling Stones. Mladý spevák Yael nechce byť starší

HUDBA
Uložiť Uložené

Yael má za sebou len pár výtvorov, no už teraz má našliapnuté medzi tých najsledovanejších. Je len otázkou času, kedy o ňom budú vedieť všetci.

Bude pravdepodobne chvíľu trvať, kým sa mu podarí zbaviť nálepky „herca z Pána profesora“. Zároveň zostáva faktom, že práve to, že je vďaka televízii známy, môže pretaviť do oblasti, kde hrá hlavnú postavu. Mladý hudobník Yael vydáva ďalšiu skladbu a opäť ho máme možnosť vidieť v trochu odlišnej polohe. Novinka dostáva názov Starší a nájdu sa v nej hlavne rovesníci mladého Yaela, ktorí dobre vedia, že s vekom prichádza zodpovednosť a dosiaľ nepoznané životné situácie. 

Yael nie je vyhranený rapovému žánru a nechce byť konkurenciou súčasnej rapovej scéne. Všetko zatiaľ nasvedčuje tomu, že keď sa mu bude dariť, mohol by ovládnuť aj rádiá. 

V našom rozhovore skonštatoval, že jeho tvorba v najbližších mesiacoch sama ukáže, prečo sa nechce orientovať len na jeden žáner. „Yael ako taký je vo všeobecnosti interpret. Sústreďujem sa na spevavé a melodické linky, no nič si odopierať nehodlám a rap mám veľmi rád, takže prvky z neho budem veľmi rád používať, veď predsa rapom som aj začal,“ hovorí o svojom alteregu mladý Matúš Kolarovský. 

Odporúčané
Herec z Pána profesora je nový rapový talent. Hovorí si Yael, stretol sa s Wizom Khalifom a inšpiruje ho Biblia Herec z Pána profesora je nový rapový talent. Hovorí si Yael, stretol sa s Wizom Khalifom a inšpiruje ho Biblia 28. februára 2021, 15:51

Aj on veľmi dobre vie, ako dôležité je v prípade singlov pracovať na vizuálnej stránke tvorby, bez ktorej to už niekoľko rokov jednoducho nejde. Dobrou správou je, že ani túto stránku neberie ako povinnú jazdu. V spolupráci so skúseným tvorcom videoklipov Martiom Mikom sa triafa do vkusu cieľovky, ktorá sa nájde aj v texte. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia