Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. februára 2021, 15:51
Čas čítania 3:48
Daniel Mikolášik

Herec z Pána profesora je nový rapový talent. Hovorí si Yael, stretol sa s Wizom Khalifom a inšpiruje ho Biblia

Herec z Pána profesora je nový rapový talent. Hovorí si Yael, stretol sa s Wizom Khalifom a inšpiruje ho Biblia
Zdroj: Yaelov archív
HUDBA
Uložiť Uložené

Striktne vraj rapovať nechce. Zoznám sa s 20-ročným raperom Yaelom.

Nový rapový talent si hovorí Yael a na scénu sa neprišiel s nikým pretekať. Matúš Kolarovský je známy predovšetkým ako úspešný model a herec zo seriálu Pán profesor, no k hudbe inklinoval už odmala.

Odporúčané
Ego bojoval s popieračmi koronavírusu aj extrémistami, Franto a Fobia Kid sa udobrili. Toto sú najsvetlejšie momenty domáceho rapu Ego bojoval s popieračmi koronavírusu aj extrémistami, Franto a Fobia Kid sa udobrili. Toto sú najsvetlejšie momenty domáceho rapu 1. januára 2021, 12:30

Svoju debutovú sólovú skladbu s názvom Made of Gold vydal len pred mesiacom, aj napriek tomu k nej priniesol aj sprievodný videoklip s profesionálnou produkciou a kvalitou, ktorú mu môžu závidieť aj mnohí zabehnutí kolegovia.

Jeho hudobná tvorba uzrela svetlo sveta ešte v čase, keď vydával v rámci rapového zoskupenia YINYOUNG. V roku 2020 sa však rozhodol pre sólo kariéru. Inšpiráciu k debutovému singlu Made Of Gold vraj našiel v období karantény v Južnej Kórei. Skladba má odzrkadľovať vnútorný boj so samým sebou a s okolitým svetom.

Stretol sa aj s Wizom Khalifom, inšpiruje ho modeling a Biblia

Domov
Zdieľať
Diskusia