Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2021, 11:28
Čas čítania 0:46
Richard Balog

Rodina zosnulého Kobeho Bryanta údajne nebude pokračovať v spolupráci so značkou Nike vzhľadom na nízku produkciu

Rodina zosnulého Kobeho Bryanta údajne nebude pokračovať v spolupráci so značkou Nike vzhľadom na nízku produkciu
Zdroj: Nike
ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Manželka Vanessa je podľa dostupných informácií sklamaná z toho, ako vedenie Nike obmedzilo dostupnosť jednotivých produktov po tragickom úmrtí bývalého hráča Los Angeles Lakers.

Kobeho kontrakt so značkou Nike exspiroval 13. apríla 2021,“ povedala manželka Vanessa Bryant pre portál ESPN. Následne potvrdila, že s najväčším výrobcom športového vybavenia ako rodina nepodpíšu nové predĺženie zmluvy

Bývalý hviezdny hráč Los Angeles Lakers podpísal spoluprácu s firmou Nike ešte v roku 2003 a ich cesty sa nerozišli ani po Kobeho ukončení profesionálnej kariéry o 13 rokov neskôr. Naopak, neustále pracovali na nových siluetách či farebných vyhotoveniach basketbalovej obuvi, ktorú nosia mnohí známi hráči NBA aj v súčasnosti.  

Po tragickom úmrtí Kobeho Bryanta v januári minulého roka však vedenie spoločnosti Nike výrazne obmedzilo dostupnosť jednotlivých produktov, čo je podľa informácií na webe ESPN hlavným problémom v pokračovaní úspešnej spolupráce.  

Spoločnosť Nike zatiaľ oficiálne správu nepotvrdila ani nekomentovala. Je však veľmi pravdepodobné, že modely tenisiek, ktoré uvedú do predaja v priebehu tohto roka, budú posledné. Ak ide o pravdivú správu, hodnota týchto párov bude presahovať desaťtisíce eur a v zbierke ich bude chcieť každý zberateľ, respektíve fanúšik legendárneho basketbalistu.

Na záver pripájame ešte podrobnejšie vyjadrenie Vanessy Bryantovej pre ESPN: „Dúfala som, že s Nike vytvoríme celoživotné partnerstvo, ktoré bude odrážať dedičstvo môjho manžela. Vždy urobíme všetko pre to, aby sme si uctili Kobeho a Gigi. To sa nikdy nezmení.“ 

Spojenie mena Kobe Bryant a spoločnosti Nike je pravdepodobne už len minulosťou
Zdroj: Nike
Odporúčané
Ayrton Senna, jeden z najlepších pretekárov histórie. Hviezdna kariéra, tragická smrť a večný život Ayrton Senna, jeden z najlepších pretekárov histórie. Hviezdna kariéra, tragická smrť a večný život 14. apríla 2021, 14:30
Domov
Zdieľať
Diskusia