Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2021, 7:41
Čas čítania 0:32
Marián Mauik Biel

Máš dosť svojho iPhonu? Cez túto aplikáciu si na ňom môžeš vyskúšať prostredie Androidu zo Samsungu

TECH APPLE SAMSUNG
Uložiť Uložené

Pomocou jednoduchej webovej aplikácie sa dá na displeji iPhonu zobraziť prostredie zo Samsung Galaxy mobilov a vyskúšať si prácu so správami alebo s fotoaparátom.

Boj medzi fanúšikmi Applu, respektíve iOS, a Androidu trvá už roky. Často je neobjektívny, založený na skúsenosti len s jedným z nich. Pritom obidva systémy a mobily rôznych značiek majú svoje výhody a nevýhody. Teraz si pocit z mobilu Samsung Galaxy môžeš takmer plnohodnotne vyskúšať na vlastnej koži. Teda na displeji vlastného iPhonu.

Odporúčané
LG mobily mali ducha inovácie, ale cit pre biznis nie. Na tieto modely budeme spomínať LG mobily mali ducha inovácie, ale cit pre biznis nie. Na tieto modely budeme spomínať 8. apríla 2021, 10:45

Webovú aplikáciu pripravila novozélandská pobočka Samsungu a nazvala ju dosť kreatívne – Samsung iTest. Stačí mobilom zoskenovať QR kód a postupovať podľa návodu. Čo v praxi znamená len pridať na plochu záložku z prehliadača Safari.

Samsung, Apple
Zdroj: Samsung

Potom po kliknutí na túto ikonu uvidíš na obrazovke tapetu, ikonu aj ovládacie tlačidlá z telefónu Samsung. Všetko je funkčné. Prídu ti aj virtuálne správy a telefonické hovory, môžeš si vyskúšať prostredie fotoaparátu alebo si prezrieť nastavenia. Tvorcovia pridali aj interaktívneho sprievodcu fotografovaním a nápovede pre ďalšie funkcie. Samozrejme, konkrétne aplikácie sa nespustia, ale vidíš, ako sa zobrazujú v priečinku a podobne.

Domov
Zdieľať
Diskusia