Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2021, 10:54
Čas čítania 1:22
Katarína Danková

Nahý model v kampani značky Valentino vyvolal rozruch. Na negatívne komentáre reagoval aj samotný návrhár

MÓDA
Uložiť Uložené

Nové fotografie ku kampani Valentino Collezione Milano dokazujú, že ľudí v 21. storočí ešte stále ovládajú stereotypy.

Najnovšia kampaň značky Valentino Garavani, fotená fotografom Michaelom Baileym Gatesom, zachytáva luxusné kúsky v tradičných pózach modeliek. Jedna fotografia však vyniká. Mladý nahý muž držiaci kabelku značky Valentino vo farbe tíkového dreva. Po zverejnení fotografie na instagramovom účte značky sa na kampaň okamžite zniesla vlna kritiky.

Odporúčané
Inšpiruj sa štýlom Karolíny Chomistekovej: Preferujem čisté línie a minimalizmus, ale vždy s určitou dávkou ženskosti Inšpiruj sa štýlom Karolíny Chomistekovej: Preferujem čisté línie a minimalizmus, ale vždy s určitou dávkou ženskosti 12. apríla 2021, 9:30

Na fotografii je pritom sám fotograf, ktorý sa podieľal na aktuálnej kampani Valentino Collezione Milano. Nahý v póze typickej skôr pre nežnejšie pohlavie a iba s kabelkou v ruke chce zbúrať stereotypy v móde a upriamiť pozornosť na slobodu prejavu a výberu.

K fotografii značka Valentino napísala: „Sloboda prejavu a ocenenie bezhraničnosti individuality sú znakmi novej kampane #ValentinoCollezioneMilano, ktorá obsahuje autoportrét fotografa @michaelbaileygates s Valentino Garavani #RomanStud.“

Domov
Zdieľať
Diskusia