Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. marca 2021, 14:12
Čas čítania 0:54
Adam Novosad

Veronika Ostrihoňová reaguje na Rytmusa a Simonu: Neriešme postavu, ale podstatu. Nešlo o lynč Cibulkovej, len o ostrú debatu

Veronika Ostrihoňová reaguje na Rytmusa a Simonu: Neriešme postavu, ale podstatu. Nešlo o lynč Cibulkovej, len o ostrú debatu
Zdroj: RTVS
NEWS DOMINIKA NAVARA CIBULKOVÁ RYTMUS SIMONA SALÁTOVÁ
Uložiť Uložené

Moderátorka relácie Silná zostava sa vyjadrila k debate, ktorú spustila výmena názorov medzi Dominikou Cibulkovou a Simonou Salátovou.

Moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová vyvolala svojou reláciou Silná zostava na obrazovkách RTVS konflikt v slovenskom šoubiznise. V debate, do ktorej prijala pozvanie aj Dominika Cibulková po návrate z dovolenky na Maldivách, ale aj komička Simona Salátová, ktorá ju skritizovala, došlo k ostrej výmene názorov, ale podľa moderátorky nešlo o žiadny lynč.

Odporúčané
Stand-up komička Simona: Rytmus nezaútočil len na mňa, ale na všetky ženy, ktoré so sebou nie sú spokojné (Rozhovor) Stand-up komička Simona: Rytmus nezaútočil len na mňa, ale na všetky ženy, ktoré so sebou nie sú spokojné (Rozhovor) 22. marca 2021, 19:01

„Bola to ostrá debata, no kultivovaná. Nešlo o žiadne štvanie ženy proti žene, lynč ani priestor pre Dominikino PR. Bola to debata žien, ktoré mali rôzne názory,“ objasňovala Ostrihoňová vo svojom vyjadrení. Nepozdávalo sa jej, že Rytmus namiesto toho komentoval hlavne postavu komičky. „Tento rozhovor nás všetkých posunul mimo komfortnej zóny. Riešme podstatu, nie postavu,“ skonštatovala.

Silná zostava
Zdroj: RTVS

Debatu, ktorú Silná zostava vyvolala na sociálnych sieťach, označila za deštruktívnu, preto na ňu spočiatku ani nechcela reagovať. „Dominika bola pozvaná, pretože nás zaujímal jej pohľad na vec, pretože pohľad za oponu iného sveta môže ten náš rozšíriť. Veľmi si vážim, že pozvanie prijala s vedomím, že bude konfrontovaná s iným názorom,“ poďakovala jej moderátorka.

Odporúčané
Jasminu Alagič znechutil vlastný manžel Rytmus aj komička Simona: Drahý Paťko, svojou reakciou si za ňou skočil na dno Jasminu Alagič znechutil vlastný manžel Rytmus aj komička Simona: Drahý Paťko, svojou reakciou si za ňou skočil na dno 22. marca 2021, 11:35

Vraj dúfala, že sa rozdielne názory jej hostiek v jednom bode stretnú a dosiahnu vzájomné pochopenie, ale nestalo sa tak. „A aj to je v poriadku,“ hodnotí diskusiu Ostrihoňová.

Na sociálnych sieťach jej podľa vlastných slov prišlo množstvo podporných aj kritických správ a ľudia sa stavali na jednu či druhú stranu. „Čo mi potvrdilo, že to je vždy v očiach sledovateľa či sledovateľky. Mojou úlohou nie je byť na tej či onej strane,“ zakončila moderátorka.

Domov
Zdieľať
Diskusia