Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. marca 2021, 15:32
Čas čítania 0:45
Richard Balog

Jarná kolekcia spodnej bielizne SAVAGE x FENTY lichotí všetkým ženám, a to bez ohľadu na typ postavy

Jarná kolekcia spodnej bielizne SAVAGE x FENTY lichotí všetkým ženám, a to bez ohľadu na typ postavy
Zdroj: SAVAGE x FENTY
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Nič krajšie dnes už pravdepobodne neuvidíš.

Rihanna prežíva obdobie ako na hojdačke. Zatiaľ čo začiatkom februára po dohode s vedením konzorcia LVMH pozastavili činnosť módneho domu FENTY, o niekoľko dní neskôr sa spodná bielizeň SAVAGE x FENTY stala miliardovým biznisom. 

Dnes nám pod jej hlavičkou prezentuje skvelú jarnú kolekciu inšpirovanú obdobím 60. rokov minulého storočia, pričom prím hrajú kvetinové vzory. Vzhľadom na nadchádzajúce obdobie síce nejde o žiadny priekopnícky nápad, ale keďže je za ním Rihanna, musí ti byť jasné, že stojí za pozornosť. 

Odporúčané
Obrovské kožené kapucne, chlpaté snehule Miu Miu či ochranné štíty Dolce & Gabbana. Vybrali sme najlepšie momenty z týždňov módy  Obrovské kožené kapucne, chlpaté snehule Miu Miu či ochranné štíty Dolce & Gabbana. Vybrali sme najlepšie momenty z týždňov módy 13. marca 2021, 19:48

Ako to už býva pri SAVAGE x FENTY dobrým zvykom, aj tentoraz sú jednotlivé vrchné a spodné diely dostupné pre všetky ženy, a to bez ohľadu na typ postavy.

Hlavnou tvárou kampane je samotná @badgalriri, ktorá nám opätovne naplno predviedla svoje krivky v podprsenke s názvom Free Spirit Floral Unlined Plunge, úsporných nohavičkách Free Spirit Floral String či župane Free Spirit Floral Full-Length. 

Okrem Rihanny sú súčasťou reklamných záberov taktiež Nyakim Gatwech, Denise Bidot, Tonoia a Bree Kish, ktorým kúsky s psychedelickými motívmi pristanú minimálne rovnako dobre.

Ceny za jednotlivé modely sa pohybujú v rozmedzí 20 až 100 eur v závislosti od vyhotovenia. Viac ti už však napovie kompletná galéria nižšie a v prípade záujmu svoje kroky urýchlene presmeruj do online obchodu

SAVAGE x FENTYSAVAGE x FENTYSAVAGE x FENTYSAVAGE x FENTY
Zobraziť galériu
(12)
Domov
Zdieľať
Diskusia