Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. februára 2021, 13:36
Čas čítania 0:43
Richard Balog

Spodná bielizeň SAVAGE x FENTY od Rihanny je oficiálne miliardovým obchodom

Spodná bielizeň SAVAGE x FENTY od Rihanny je oficiálne miliardovým obchodom
Zdroj: Instagram / @savagexfenty
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Významný míľnik sa spoločnosti podarilo prekonať aj vďaka investícii 115 miliónov dolárov z druhého kola financovania Series B.

Rihanna síce len pred pár dňami po dohode s LVMH zatvorila brány módneho domu FENTY, aj napriek tomu má dôvod na radosť. Značka SAVAGE x FENTY z jej širokého portfólia je oficiálne miliardovým obchodom, a to aj vďaka nedávnej investícii vo výške 115 miliónov dolárov z druhého kola financovania Series B.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty)

Spodnú bielizeň SAVAGE x FENTY sme pritom po prvýkrát videli len v roku 2018. Rihanna však dokonale využila dieru na trhu a prakticky okamžite si získala priazeň žien rôznych typov postáv po celom svete

Tím na čele s Robyn v priebehu minulého roku zaznamenal nárast tržieb o viac ako 200 % a zároveň zvýšil aj svoju VIP členskú základňu o 150 %. Na základe týchto hospodárskych výsledkov by sa mala značka SAVAGE x FENTY stať lídrom na trhu so spodnou bielizňou do roku 2025.  

Domov
Zdieľať
Diskusia