Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2021, 22:08
Čas čítania 0:54
Adam Novosad

Nahnevaná TikTokerka oblepila nevernému frajerovi izbu vytlačenými konverzáciami a fotkami žien, s ktorými ju podvádzal

NEWS TIKTOK
Uložiť Uložené

Pomstu nevernému priateľovi videli na TikToku milióny ľudí.

Mladá Emily zistila, že ju jej frajer podvádza. Ako správna potenciálna influencerka na sociálnych sieťach preto zapla TikTok a svoju pomstu natočila na video, aby ju mohli vidieť milióny ľudí. A podarilo sa jej zaujať, pretože si ako pomstu vymyslela kreatívne dekorovanie steny v priateľovej izbe, uvádza Unilad.

Odporúčané
Žiadny útok, ale zlyhanie srdca. Viola Macáková zomrela v dôsledku tukovej embólie, mnohokrát pri Dunaji spadla Žiadny útok, ale zlyhanie srdca. Viola Macáková zomrela v dôsledku tukovej embólie, mnohokrát pri Dunaji spadla 25. februára 2021, 17:31

Emily vraj mala podozrenie, že ju frajer podvádza už niekoľko dní, a tak potrebovala získať dôkazy. Zistila, že priateľ si našiel hneď tri milenky, s ktorými sa stretáva poza jej chrbát. Vytlačila preto všetky konverzácie, fotky, lajky či spojenia na papier a namiesto toho, aby sa s ním porozprávala, tak mu celú izbu oblepila papiermi. 

@lovetruthink

Cheater cheater pumpkin eater 💁🏼‍♀️ ##fyp ##boyfriends ##girlfriend ##couplegoals ##cheater ##snowstorm ##colddays ##diy ##craft ##viral ##lgbt

♬ Oh No - Kreepa

Jej plán spočiatku vyzeral tak, že frajera konfrontuje, ale napokon sa rozhodla skrášliť mu stenu, aby sa z hádky nemohol vyvliecť. Vždy jej hovoril, aby nebola paranoidná, pretože on by ju nikdy nepodviedol, a tak mu chcela svoje zistenia šplechnúť späť do tváre.

„Uistila som sa, že som polepila aj jeho zrkadlo, pretože po tomto sa na seba zrejme nebude vedieť pozrieť,“ skonštatovala v jednom videu. Vďaka populárnym TikTokom chce, nech každá potenciálna budúca známosť vie, že je notorický neverník. Zrejme netreba dodávať, ako pomsta dopadla, keďže dnes majú jednotlivé videá na sociálnej sieti milióny videní.

@lovetruthink

Cheater cheater pumpkin eater PART 2! ##fyp ##boyfriends ##girlfriend ##couplegoals ##cheater ##snowstorm ##colddays ##diy ##craft ##viral ##lgbt

♬ Oh No - Kreepa
Domov
Zdieľať
Diskusia