Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2021, 18:09
Čas čítania 0:54
Marián Mauik Biel

Na Slovensku je dostupná ďalšia streamovacia služba FilmBox

FILMY A SERIÁLY AMAZON PRIME VIDEO DISNEY+ NETFLIX
Uložiť Uložené

Pozreli sme sa na ponuku, cenu a ostatné vlastnosti služby, ktorá chce konkurovať Netflixu.

Spoločnosť SPI International je u nás známa ponukou televíznych staníc pod značkou FilmBox. Okrem toho sa snažila preniknúť aj mimo lineárnych televízií a mala službu FilmBox Live. Teraz ju nahradila plnohodnotná streamovacia služba FilmBox+. Odvaha sa holandskej firme nedá uprieť. Prichádza na trh s extrémne silnou konkurenciou.

Odporúčané
Netflix má viac ako 200 miliónov predplatiteľov a najsledovanejšie seriály na svete. Stále sú však v mínuse stovky miliónov Netflix má viac ako 200 miliónov predplatiteľov a najsledovanejšie seriály na svete. Stále sú však v mínuse stovky miliónov 21. januára 2021, 16:44

FilmBox+ je na prvý pohľad presne taký istý ako Netflix, HBO Go, Apple TV+ alebo onedlho Disney+. Za mesačné predplatné si na službe cez webový prehliadač, mobilnú aplikáciu alebo smart TV pozrieš na čo máš práve chuť. Je tam však niekoľko rozdielov.

FilmBox
Zdroj: FilmBox

Prvým je veľmi chudobná ponuka titulov. Obsahuje približne stovku filmov a presne 18 seriálov. Sú medzi nimi aj obľúbené a oceňované tituly a nechýba pár kúskov zo slovenskej a českej tvorby.

Domov
Zdieľať
Diskusia