Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. januára 2021, 16:44
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

Netflix má viac ako 200 miliónov predplatiteľov a najsledovanejšie seriály na svete. Stále sú však v mínuse stovky miliónov

FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Netflix pokoril magickú hranicu v počte predplatiteľov.

Netflix sa pochválil poslednými kvartálnymi výsledkami, v ktorých vidíme obrovské nárasty nielen v počte predplatiteľov. V danom liste investorom rozoberali mnoho vecí, medzi ktorými je predpoveď na ďalšie obdobie či diskusia o tom, ako budú postupovať v čoraz hustejšom prostredí streamingu, ktorý sa neustále rozširuje s novými a novými platformami, ako HBO Max či Paramount+.

Najdôležitejšou správou bolo prelomenie magickej hranice 200 miliónov aktívnych predplatiteľov. Netflix si v súčasnosti predpláca 203, 7 milióna užívateľov. Pre porovnanie, Disney+ dosiahlo za 14 mesiacov úžasných 87 miliónov predplatiteľov, a to aj napriek tomu, že je v mnohých regiónoch stále nedostupné. Netflix zrejme nikdy nedobehne, no extrémne rýchly nárast služby budí u konkurencii pozornosť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia