Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2021, 21:23
Čas čítania 0:48
Daniel Mikolášik

V Martine došlo k brutálnej vražde. Obvinený si vraj chcel vyskúšať, „aké je to zabiť človeka“

NEWS VRAŽDA
Uložiť Uložené

Páchatelia zavraždeného vylákali pod zámienkou, aby si s nimi vypil.

V blízkosti čerpacej stanice v Martine došlo k brutálnej vražde, z motívu páchateľa mrazí. Chcel si totiž vraj vyskúšať, „aké to je zabiť človeka“. Spoločne s ďalším obvineným mali nadviazať náhodný kontakt s poškodeným, informuje o tom Polícia Slovenskej republiky na Facebooku.

Obvinení sú dvaja muži, ktorí mali zavraždeného vylákať do priestorov opusteného krytu civilnej ochrany pod zámienkou, aby si s nimi vypil. Po krátkych rozhovoroch vošli do vedľajšej miestnosti, kde obeti obvinený oznámil, že je to jeho posledný deň a v noci zomrie. 

Odporúčané
Vrah v priamom prenose zistil, že polícia našla telo jeho obete. Tieto na prvý pohľad nevinné videá skrývajú aj brutálne vraždy Vrah v priamom prenose zistil, že polícia našla telo jeho obete. Tieto na prvý pohľad nevinné videá skrývajú aj brutálne vraždy 5. augusta 2020, 13:37

„Došlo k jeho fyzickému napadnutiu, padali kopance a údery do tela a hlavy a tiež údery dreveným hranolom. K útoku sa mal pridať aj druhý obvinený, uzrozumený s pohnútkou usmrtenia poškodeného. Následne mal zobrať sklenenú črepinu s tým, že si chce byť na sto percent istý, že je poškodený mŕtvy,“ píšu muži zákona.

Domov
Zdieľať
Diskusia