Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2021, 13:17
Čas čítania 1:15
Dominik Vetrák

Falcon a Winter Soldier bojujú so starými, aj novými nepriateľmi. Nový marvelácky seriál bude akčný blockbuster

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Falcon and the Winter Soldier je nový seriál od Marvelu, ktorý na Disney+ štartuje už 19. marca.

2 týždne po skončení WandaVision, a teda 19. marca, sa začne vysielať ďalší marvelácky seriál. Volá sa Falcon and the Winter Soldier a ako už názov napovedá, jeho centrom budú Sam (Falcon) a Bucky (Winter Soldier).

Seriál sa bude zameriavať na udalosti po Avengers: Endgame, kedy sa bude musieť svet zmieriť s tým, že ho už neochraňuje Captain America ani Iron Man. Práve Falcon mal po Capovi zdediť slávny štít a prevziať rolu Captaina Americu. 

Odporúčané
WandaVision práve zmenila celý svet Marvelu. Posledná epizóda ťa posadí na zadok WandaVision práve zmenila celý svet Marvelu. Posledná epizóda ťa posadí na zadok 6. februára 2021, 13:49

Týmto hrdinom sa však nestane zo dňa na deň, čo zachytí aj blížiaca sa miniséria na Disney+. Ako Falcon, tak Winter Soldier budú musieť trénovať a zlepšiť aj svoje vzťahy na bojisku aj mimo neho. Nebezpečenstvo číha vo svete Marvelu na každom kroku, čoho dôkazom je návrat Barona Zema (Daniel Bruhl), záporáka z Captain America: Civil War. 

Domov
Zdieľať
Diskusia