Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
1. apríla 2013, 14:50
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Rytmus vstupuje do internetového biznisu - odkúpil 51% REFRESHER-u

REFRESHER
Uložiť Uložené

Náš web si konečne našiel toho správneho investora - čakajú nás lepšie časy.

Prišlo vám tá kapitálka písmena v našom novom logu nejaká povedomá? Nezdalo sa vám, skade mohol web ako ten náš zobrať toľké peniaze na redizajn u renomovaného grafika? Prišlo vám celú tú dobu divné, že zverejňujeme pravidelne novinky z Rytmusovho života, radi recenzujeme jeho albumy alebo s ním robíme rozhovory? Ak si na všetky otázky odpovedal kladne, si správny konšpirátor a v dnešnom svete sa určite nestratíš. Patrik si totižto náš web už od jeho samého začiatku veľmi obľúbil a okrem toho, že z času na čas pridal na svoj fanpage nejaký článok, ktorý sa mu páčil, sa rozhodol posunúť svoj vzťah k nášmu webu trochu vyššie. Ako sám povedal, "stále chceš vác a nikdy neni dosť" a preto sa rozhodol okrem pôsobenia v hudobnom biznise vstúpiť do toho internetového.

A vstúpil do neho správnou nohou! Už niečo okolo mesiaca túto informáciu utajujeme, no ďalej sme to už nedokázali, a ani vlastne nechceli - Patrik "Rytmus" Vrbovský k 1. marcu 2013 odkúpil väčšinový (51%) podiel magazínu REFRESHER.sk, čím získava právo ovplyvňovať väčšinu obsahu zverejneného na tejto stránke. Ale nebojte sa, články budú stále na rovnakej báze, pribudne len viac záležitostí z Patrikovho života, ktoré by ste ale chceli vidieť aj tak. Zaujíma vás určite aj suma, ktorú Patres vysolil za tento výhodný obchod, no povedať vám ju, žiaľ, nemôžeme. Prezradíme len, že išlo o šesťciferné číslo (tak nebuď kár).

Rytmus vstupuje do internetového biznisu - odkúpil 51% REFRESHER-u

Samozrejme, jednalo sa o žart na 1. apríla. Refresher ostáva naďalej slobodný.

Domov
Zdieľať
Diskusia