Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
15. januára 2021, 14:30
Čas čítania 7:11
Jakub Paulík

Policajt a vrah: Vo väzení kreslil mučenie žien a opisoval ich vraždy. Pripisujú mu cez 30 obetí

Policajt a vrah: Vo väzení kreslil mučenie žien a opisoval ich vraždy. Pripisujú mu cez 30 obetí
Zdroj: Martin County Sheriff's Office / New York Daily News
ZAUJÍMAVOSTI MASOVÍ VRAHOVIA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Chválil sa, že ženy vraždil všetkými možnými spôsobmi.

Američan Gerard John Schaefer využíval svoje postavenie zástupcu šerifa na vraždenie nevinných žien. Vyšetrovatelia mu pripisujú viac než 30 vrážd, on sa však pýšil, že ich mohlo byť 80 až 120. Ženy zväzoval k stromom, znásilňoval ich a po zavraždení sa ukájal nad ich vnútornosťami.

Obetiam kradol osobné veci a jeden zo šperkov z mŕtvoly daroval dokonca svojej manželke. V 12. rokoch zistil, že ho vzrušuje, keď sa priviaže k stromu, ubližuje si a masturbuje. V dospelosti však začal k stromom priväzovať nielen seba, ale aj mladé dievčatá, ktoré dôverovali mužovi zákona a bez váhania nastúpili do jeho auta.

Odporúčané
Kriminalista Snopko: Sériový vrah zavraždil moju spolužiačku. Muži zabíjajú častejšie, brutálnejšie sú ale ženy (Rozhovor) Kriminalista Snopko: Sériový vrah zavraždil moju spolužiačku. Muži zabíjajú častejšie, brutálnejšie sú ale ženy (Rozhovor) 21. októbra 2019, 14:53
V tomto článku si prečítaš:
  • Prečo nenávidel otca, ktorému rozbil o hlavu fľašu
  • S čím sa priznal svojmu psychiatrovi
  • Čo robil s odrezanými hlavami zvierat
  • S ktorými známymi sériovými vrahmi sa skamarátil vo väzení
  • Ako si na G. J. Schaefera spomína jeho stredoškolská láska
Sky News/Killer Cop
Sky News/Killer Cop Zdroj: Sky News/CBS Reality/Killer Cop

„Killer cop“ a jeho vražedná cesta

V apríli roku 1973 našla dvojica mužov v lese telá 17-ročnej Susan Place a 16-ročnej Georgie Jessup. Brutálne znetvorené mŕtvoly dievčat sa už rozkladali. Na mieste činu ležali niekoľko mesiacov.

Vyšetrovatelia si po príchode na miesto činu všimli, že sú na konároch stromu zárezy. Povrazy obmotané okolo pozostatkov tínedžeriek napovedali, že mladé ženy niekto pred smrťou priviazal o strom.

Policajti vtedy netušili, že ich krv má na rukách jeden z ich kolegov – zástupca šerifa menom Gerard John Schaefer. Sadistický strážca zákona, ktorému prischla prezývka Killer cop, sa vyžíval vo zväzovaní, mučení a zabíjaní žien. Tie pre ich „nečistotu“ veľmi rád označoval za „ku**y“.

Jeho vnímanie nežného pohlavia však bolo značne skreslené. Na to, aby ženu považoval za číre zlo, stačilo, aby ju napríklad videl ako sa prezlieka vo svojom byte, pričom si iba zabudla zastrieť záclony. Jeho zvrátenou mysľou v takej chvíli ihneď prebehla myšlienka, že to musí robiť zámerne a chce ho provokovať. A preto sa rozhodol, že ju musí potrestať.

Odporúčané
5 vrážd z obdobia vianočných sviatkov: Prostitútka 29-krát dobodala suseda, ktorému sa nepáčil jej darček 5 vrážd z obdobia vianočných sviatkov: Prostitútka 29-krát dobodala suseda, ktorému sa nepáčil jej darček 15. decembra 2020, 9:30

Priviazal sa k stromu, ubližoval si a masturboval

Gerard John Schaefer narodený v roku 1946 vo Wisconsine nemal ľahké detstvo. Jeho otec bol alkoholik, s ktorým príliš nevychádzal. Keď pri jednej opileckej epizóde nazval jeho matku k**vou, Gerard otca udrel golfovou palicou po hlave. Pri ďalšej podobnej príhode svojmu otcovi rozbil o hlavu fľašu a spôsobil mu otras mozgu. Gerard si myslel, že otec mal radšej jeho sestru a vždy ju uprednostňoval.

Mladý Gerard si kvôli tomu želal, aby sa radšej stal dievčaťom a občas sa obliekal do ženských šiat. Chlapec sa už od mladosti vyžíval v písaní príbehov, v ktorých si vybíjal svoju fantáziu plnú smrti.

Svojmu lektorovi literatúry na strednej škole sa v roku 1963 priznal, že ho láka zabíjanie, uviedol Jim Goad na weblogu Thought Catalog. Gerardove zvrátené chute ho už ako 6-ročného viedli k usmrcovaniu zvierat, ktorým odrezával hlavy a uchovával si ich ako svoje trofeje.

V tínedžerskom veku sa u neho ďalej začal prejavovať voyerizmus – špehoval jednu zo svojich susediek menom Leigh Hainline Bonadies. Videl ju, ako sa prezlieka v okne a myslel si, že ho zámerne provokuje. V jeho hlave sa ihneď spojilo sexuálne vzrušenie s hnevom. Takýmto správaním Gerard J. Schaefer opovrhoval. Susedku si ihneď zaradil do kategórie k**iev, ako nazýval niektoré ženy.

Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
len za 51
a čítaj všetko bez obmedzení
Kúpiť predplatné
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 93132 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • V čom bol špecifický jeho prvý sexuálny vzťah, ktorý udržiaval od 14. rokov
  • Ako sa prejavoval vrahov orgánový fetišizmus
  • Čo na G. J. Schaeferovi vadilo jeho spoluväzňom
  • Ako sa snažil šerifovi vysvetliť, prečo uniesol dvojicu žien
  • Prečo ho zabil jeho spoluväzeň
Domov
Zdieľať
Diskusia