Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. decembra 2020, 10:19
Čas čítania 0:41
Miriam Rumanková

Vakcínu proti COVID-19 dostala už aj prezidentka Zuzana Čaputová. Očkujú sa aj ostatní členovia vlády

NEWS VAKCÍNA ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Zaočkovali aj členov vlády, ktorým to dovoľuje zdravotný stav

Prezidentka Zuzana Čaputová sa dnes nechala zaočkovať proti ochoreniu Covid-19. Pred očkovaním povedala, že vníma obavy ľudí, pokiaľ ide o vakcináciu: „Chápem ich, sú ľudské,“ povedala prezidentka s tým, že dôveruje odbornosti. „Som tu, aby som sa aj pred kamerami nechala zaočkovať,“  povedala prezidentka pred ružinovskou nemocnicou. 

Zaočkovať sa nechá aj podpredseda parlamentu Gábor Grendel. „Očkovanie je prejavom ohľaduplnosti voči lekárom a sestrám, ktorí sa často starajú o ťažké prípady nákazy,“ povedal Gábor Grendel s tým, že vakcinácia je prejavom úcty k seniorom.

Vakcínu proti COVID-19 dostala už aj prezidentka Zuzana Čaputová. Očkujú sa aj ostatní členovia vlády
Zdroj: TASR - Jaroslav Novák

Zaočkovať sa dali aj eurokomisár Maroš Šefčovič, ministerky Mária Kolíková, Natália Milanová, ministri Ján Budaj, Milan Krajniak, Andrej Doležal, Branislav Gröhling, či podpredsedovia parlamentu Gábor Grendel a Juraj Šeliga.

Očkovanie proti ochoreniu COVID-19 sa v nedeľu predpoludním začalo aj v Univerzitnej nemocnici Bratislava. V nedeľu majú očkovať zdravotníkov v prvej línii, a tiež niektorých členov kritickej infraštruktúry.

Minister práce, sociálnych vecí a rodiny Milan Krajniak verí, že nedeľa dáva ľuďom nádej, že jar prinesie pozitívnu zmenu a v lete sa budú môcť ľudia vrátiť k normálnemu životu.

Odporúčané
Za sobotu na Slovensku pribudlo podľa výsledkov PCR testov 874 nových infikovaných. Ochoreniu podľahlo 41 ľudí Za sobotu na Slovensku pribudlo podľa výsledkov PCR testov 874 nových infikovaných. Ochoreniu podľahlo 41 ľudí 27. decembra 2020, 10:02
Domov
Zdieľať
Diskusia