Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. decembra 2020, 10:02
Čas čítania 0:27
Miriam Rumanková

Za sobotu na Slovensku pribudlo podľa výsledkov PCR testov 874 nových infikovaných. Ochoreniu podľahlo 41 ľudí

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Laboratóriá otestovali 3 550 vzoriek.

Za včerajší deň v laboratóriách otestovali 3 550 vzoriek, ktoré potvrdili 874 nových prípadov koronavírusu. Pozitivita tak dosiahla 24,6 percenta. 41 osôb ochoreniu Covid-19 podľahlo, no naopak 2 138 ľuďom sa podarilo vyliečiť. Aktuálne je 2 671 osôb hospitalizovnaých. Spolu sa na Slovensku vyliečilo už 121 224 ľudí. 

Správu budeme aktualizovať.

Odporúčané
Zrušenie jarných prázdnin zatiaľ zostáva otvorené. Minister Gröhling hovorí aj o skracovaní letných Zrušenie jarných prázdnin zatiaľ zostáva otvorené. Minister Gröhling hovorí aj o skracovaní letných 27. decembra 2020, 7:48

Očkovanie proti koronavírusu na Slovensku sa začalo

V sobotu predpoludním priviezla špeciálna dodávka balenie prvých 10-tisíc vakcín proti koronavírusu do nitrianskej nemocnice. 

Ako prvý sa nechal symbolicky zaočkovať lekár Vladimír Krčméry, ktorý sa dlhé roky venuje infektológii či humanitárnej pomoci vo svete, a na začiatku pandémie sa stal výraznou postavou boja proti koronavírusu. „Výborný pocit, je to moja sedemnásta vakcína,“ povedal pred kamerami známy lekár. Dodal, že všetkým odporúča, aby sa dali zaočkovať tiež.

CORONAVIRUS CHART
Domov
Zdieľať
Diskusia