Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
24. decembra 2020, 13:38
Čas čítania 0:43
Čoje Matej Ohrablo

Vianoce s Demotiváciom: Na štedrú večeru sa u nás vždy jedávali najlacnejšie rybie prsty

PODCASTY PODGAST VIANOCE
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Tiež je vám blbé sláviť pokojné a šťastné Vianoce, ako keby okolo nás stále nezúril príšerný rok 2020? Mysleli sme si to. Preto vám na Štedrý deň prinášame slovenského kráľa sarkazmu.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu

Sleduj Podgast na Refresheri

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Ktoré jedlo je najväčším opakom Vianoc
  • Čo zažil Demo na Nový rok v Barme
  • V ktorej krajine je tradičnou vianočnou večerou jedlo z istého fastfoodového reťazca a prečo

Demotivácia je jeden z najsarkastickejších, najdemotivujúcejších a zároveň najvtipnejších ľudí na slovenskom internete. Bol hosťom úplne prvého Podgastu, ktorý dodnes patrí medzi najobľúbenejšie. Úplne najviac fanúšikov Podgastu si ho v našej šou želalo znovu a čo by to bol za Štedrý deň, ak by sme neplnili priania a nenosili darčeky.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustia do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected]
Domov
Zdieľať
Diskusia