Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
13. decembra 2020, 20:25
Čas čítania 0:44
Viktor Kniš

Rytmus pripomína hejterom všetky drahé reklamy, na ktorých zarobil. S Flexkingom rapujú pri stáde oviec

NEWS FRAYER FLEXKING RYTMUS
Uložiť Uložené

Svetlo sveta uzrel nový videoklip z albumu Stokár od Frayera Flexkinga.

Rytmus sa nedávno po publikácii reklamy pre značku predávajúcu elektrické zubné kefky dostal pod paľbu kritiky. Už tradične odpovedal na negatívne reakcie fanúšikov po svojom – na dovolenke sledovateľom ukazoval, že si ju mohol zaplatiť aj vďaka tomu, že dlhodobo spolupracuje s komerčnými partnermi. 

V dnešnej novinke s názvom Nehehe zároveň upozorňuje, že v minulosti mal podobných a často aj oveľa väčších reklám viacero a verejnosť ani nepadalo, aby spustila takú vlnu kritiky. Samotná skladba však nevznikla s účelom vysvetľovať Slovákom svoje kroky, skôr sa pobaviť na tých, ktorým raperi zvyknú hovoriť „ovce“.

Aj preto je vizuál od Danpingdona plný farmárskych zvierat, medzi ktorými Flexking a Rytmus tancujú novú choreografiu s cieľom pridať do klipu aj virálny moment. Ide o voľné pokračovanie prvej spolupráce s názvom Rakety jak pizza, čomu nasvedčuje téma, aj hláška v refréne. 

Odporúčané
Boy Wonder: Ľudia väčšinou moje tracky alebo odkazy v nich nepochopia úplne správne (Rozhovor) Boy Wonder: Ľudia väčšinou moje tracky alebo odkazy v nich nepochopia úplne správne (Rozhovor) 6. decembra 2020, 12:30

Skladba je súčasťou debutového albumu Frayera Flexkinga, ktorý patrí medzi služobne mladších raperov. Prvé sólo sľúbil už v našom rozhovore počas leta, už v tom čase naznačoval, že na ňom chce mať aj zvučných hostí, čo sa mu aj podarilo. Album vychádza o pár dní, zatiaľ si ho môžeš predobjednať na stránke Ruka Hore

Domov
Zdieľať
Diskusia