Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
9. decembra 2020, 15:10
Čas čítania 0:48
Čoje Matej Ohrablo

Barbora z Le Miam: U nás doma pred Vianocami pečú iba babičky, slovenské koláče až tak neobľubujem

PODCASTY PODGAST VIANOCE
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Kto by si nedal pred Vianocami Podgast, v ktorom o svojich skúsenostiach s pečením a cukrárstvom porozprávala majiteľka jednej z najlepších bratislavských patisserii?

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu

Sleduj Podgast na Refresheri

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • V čom sa líšia francúzske a slovenské dezerty a čo to má spoločné s históriou a bohatstvom
  • Ako je možné, že sa francúzsky pekár a cukrár Yoann ocitol v Bratislave
  • Prečo sa u známych bratislavských cukrárov pred Vianocami doma nepečie

Le Miam je francúzsko-slovenská patisserie na Špitálskej ulici, ktorá si za relatívne krátky čas získala srdce Bratislavy. Tunajšie cukrárske a pekárske kreácie sú výnimočné už na prvý pohľad. Každý zákusok vyzerá ako umelecké dielo plné farieb, materiálov či textúr. Le Miam založil francúzsko-slovenský pár Barbora a Yoann, z ktorého nežnejšiu slovenskú polovicu vyspovedal Čoje v najnovšom Podgaste.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustia do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected]
Domov
Zdieľať
Diskusia