Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2020, 13:43
Čas čítania 1:24
Adam Novosad

Pellegrini prirovnal Matoviča k severokórejskému diktátorovi. Vraj mu zachutila moc ako Kim Čong-unovi

NEWS PETER PELLEGRINI
Uložiť Uložené

Igor Matovič si od bývalého premiéra vyslúžil veľkú kritiku za riadenie krajiny.

Peter Pellegrini je dnes podľa prieskumov verejnej mienky lídrom momentálne najsilnejšej opozičnej strany Hlas. Vo svojich vystúpeniach pravidelne kritizuje predsedu vlády Igora Matoviča za amaterizmus, ktorý vraj preukazuje vo vládnutí. Na tejto vlne pokračoval v novom rozhovore pre denník Plus jeden deň.

Odporúčané
Na vianočných „trhoch“ v Bratislave sa stretli tisícky ľudí pri varenom víne či lokšiach. Pandémia koronavírusu akoby neexistovala Na vianočných „trhoch“ v Bratislave sa stretli tisícky ľudí pri varenom víne či lokšiach. Pandémia koronavírusu akoby neexistovala 7. decembra 2020, 8:51

Matovič podľa bývalého premiéra „reprezentuje politiku čistého amaterizmu a chaosu spojeného s papalášizmom“. Pellegrinimu sa nepozdával priebeh voľby generálneho prokurátora, pred ktorou sa premiér vyhrážal zložením funkcie, ak sa koaličné strany vo voľbe spoja s opozičnými. Napokon sa tak nestalo a zvolený generálny prokurátor Maroš Žilinka získal podporu drvivej väčšiny parlamentu.

Pellegrini prirovnal Matoviča k severokórejskému diktátorovi. Vraj mu zachutila moc ako Kim Čong Unovi
Zdroj: TASR
Domov
Zdieľať
Diskusia