Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2020, 8:51
Čas čítania 0:59
Adam Novosad

Na vianočných „trhoch“ v Bratislave sa stretli tisícky ľudí pri varenom víne či lokšiach. Pandémia koronavírusu akoby neexistovala

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Najmä majitelia reštaurácií nechceli veriť vlastným očiam, keď sa námestím prechádzali.

Vianočné trhy tento rok nezažijeme v rovnakej intenzite ako v minulosti, ale ani pandémia koronavírusu zjavne ľudí neodradila od toho, aby sa hromadne vybrali do ulíc. 

Mnohí Slováci krútili hlavami nad správaním ľudí v Česku, kde cez víkend vyšli davy do centra Prahy, a často aj bez rúšok, aby si užili varené víno a vianočnú atmosféru.

Odporúčané
Neuveriteľné zábery z Prahy: Ľudia v Česku po uvoľnení opatrení hromadne vyšli do ulíc, trhy si užívajú bez rúšok Neuveriteľné zábery z Prahy: Ľudia v Česku po uvoľnení opatrení hromadne vyšli do ulíc, trhy si užívajú bez rúšok 6. decembra 2020, 8:18

Výrazne rozdielne to však cez víkend nevyzeralo ani v uliciach Bratislavy. Aj keď tento rok hlavné mesto neorganizuje vianočné trhy, na Hviezdoslavovom námestí môžeš nájsť niekoľko stánkov, kde ti načapujú tradičné varené víno, dopriať si môžeš aj lokšu, a okrem toho medzi stánky pribudlo aj niekoľko predajcov bežných street-food jedál ako hot-dogy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia