Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2020, 21:07
Čas čítania 1:15
Dominik Vetrák

Herečku Rosario Dawson obsadili do role Ahsoky Tano vďaka fanúšikom. Seriál Mandalorian konečne prezradil meno baby Yodu

FILMY A SERIÁLY THE MANDALORIAN
Uložiť Uložené

Mandalorian sa práve silno prepojil so Star Wars univerzom.

Predposledná časť 2. série The Mandalorian odhalila prvého rytiera Jedi v seriále. Bola ním Ahsoka Tano, obľúbená postava z animovaných seriálov. Ide o Anakinovho Padawana, a teda jeho žiačku, ktorá ho ale opustila ešte pred udalosťami The Order 66, kedy Palpatine vyzabíjal takmer všetkých rytierov Jedi. Ako sme mohli vidieť v tejto seriálovej epizóde, Ahsoka žije aj naďalej, pričom hľadá Admirála Thrawna.

Odporúčané
10 najočakávanejších filmov a seriálov na Netflixe, HBO a iných streamovacích platformách 10 najočakávanejších filmov a seriálov na Netflixe, HBO a iných streamovacích platformách 4. decembra 2020, 12:30

Je zaujímavé, že herečka Rosario Dawson (hrala napríklad v seriálovom Daredevilovi) sa k role dostala vďaka fanúšikom. Po tom, čo sa v súvislosti s obsadením roly Ahsoky na internete ozývalo najmä jej meno, vytvoril známy internetový umelec Boss Logic grafické vyobrazenie toho, ako by mohla v danej role vyzerať.

Obrázok zdieľala aj herečka a zdá sa, že tvorcom seriálu sa tento návrh zapáčil. Rosario skutočne do roly Ahsoky obsadili a stala sa tak prvou herečkou, ktorá ju stvárnila v hranom (nie animovanom) formáte.

Domov
Zdieľať
Diskusia