Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2020, 21:41
Čas čítania 0:34
Viktor Kniš

Akú skladbu by Sima pustila svojmu najväčšiemu nepriateľovi? Slovenskú raperku, ktorá sa nevie trafiť do beatu

REFRESHER
Uložiť Uložené

Slovenská speváčka raperka prijala pozvanie do našej série Čo ti hraje?, aby nám prezradila jej hudobné preferencie v rôznych životných situáciách.

 

Speváčka Sima Hegerová prijala pozvanie do našej série Čo ti hraje?, a tak sa dozvieš čosi viac o jej hudobnom vkuse. Hostí v rámci tohto formátu konfrontujeme so 14 rôznymi situáciami a ich úlohou je povedať jednu konkrétnu skladbu, ktorá im napadne. Dozveš sa napríklad, akú skladbu by Sima pustila svojmu nepriateľovi a ako si predstavuje ideálnu ženskú hymnu. 

Zaspomínala si s nami aj na časy pred pandémiou, keď ešte boli živé koncerty realitou a taktiež nám prezradila, ktoré skladby od Ega má najradšej. 

Sime už o pár dní vyjde aj nový krátky hudobný projekt s názvom OMG, na ktorom nájdeš 5 nových skladieb. Postupne sa dostávajú aj na YouTube, keďže Sima patrí medzi najpracovitejšie interpretky a poctivo tvorí pre fanúšikov aj videoklipy.

Ďalší plnohodnotný sólový album tento rok nevydáva, pretože v posledných troch rokoch vyprodukovala veľké množstvo hudby. Napriek tomu však chcela verných poslucháčov potešiť.

Odporúčané
Sima povzbudzuje všetky ženy po rozchode: Pijeme do dna, na to, že som voľná Sima povzbudzuje všetky ženy po rozchode: Pijeme do dna, na to, že som voľná 30. novembra 2020, 7:35
Domov
Zdieľať
Diskusia