Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2020, 7:35
Čas čítania 0:43
Viktor Kniš

Sima povzbudzuje všetky ženy po rozchode: Pijeme do dna, na to, že som voľná

HUDBA
Uložiť Uložené

Speváčka a raperka Sima vydáva nový projekt s názvom OMG, na ktorom nájdeš 5 nových skladieb.

„Túto venujem všetkým mojim ženám. Väčšinou po každom rozchode z dôvodu, že muž ženu podvedie, sa tá žena citi menej sebavedomá. Má pocit, že neni dostatočne dobrá alebo, že je niečo menej,“ komentuje Sima najnovšiu skladbu s názvom Slobodná, ku ktorej vydáva aj sprievodný videoklip. 

„A presne tieto pocity ma inšpirovali napísať túto skladbu. Som názoru, že nech sa deje čokoľvek, tak si treba zachovať svoju hrdosť a nestratiť také to zdravé sebavedomie,“ dodáva speváčka a raperka. 

Najnovšia pieseň pochádza z projektu OMG, na ktorom nájdeš celkovo 5 nových skladieb. Celé EP si môžeš už teraz predobjednať na Ruka Hore, pričom prvé originály budú mať fanúšikovia doma tesne po Mikuláši. 

Odporúčané
Najkrajšie na hádke je zmieriť sa, odkazuje Sima. Jej Lovesong je o dynamike vo vzťahu, hádkach aj udobrovaní  Najkrajšie na hádke je zmieriť sa, odkazuje Sima. Jej Lovesong je o dynamike vo vzťahu, hádkach aj udobrovaní 24. novembra 2020, 6:44
Domov
Zdieľať
Diskusia