Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2020, 14:28
Čas čítania 0:46
Adam Novosad

Prada omylom zlacnela všetky luxusné produkty o 99 percent. Medzi kúskami za smiešne ceny nechýbali kabelky či tenisky

NEWS PRADA
Uložiť Uložené

Dizajnérska značka zrejme pochybila vo svojom internetovom obchode a niekoľko hodín ponúkala zákazníkom luxusné produkty až s 99 percentnou zľavou.

V najbližších dňoch spustia značky po celom svete svoje výpredaje pri príležitosti nákupného sviatku zvaného Black Friday, ale talianska luxusná značka Prada sa v tomto prípade trochu uponáhľala, informuje Hypebeast.

Vo svojom japonskom internetovom obchode sa zrejme omylom rozhodla zákazníkom dopriať výrazné zľavy, ale nikto z nich neočakával, že si bude môcť dizajnérske kúsky dopriať o 99 percent lacnejšie.

Omyl sa v japonskom obchode odohral na prelome 10. a 11. novembra, pričom Prada si zjavne chybné ceny nevšimla niekoľko hodín. Zákazníci tvrdia, že znížené ceny sa prvýkrát objavili o polnoci a nezmizli až do štvrtej hodiny poobede, a tak sa objavili aj špekulácie, či nešlo o marketingový ťah.

Domov
Zdieľať
Diskusia