Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2020, 6:44
Čas čítania 0:44
Viktor Kniš

Na svete nie je veľa trápnejších momentov, ako keď pozeráš erotickú scénu v telke s rodičmi. Takto to vidia Naked Bananas

OSOBNOSTI NAKED BANANAS
Uložiť Uložené

Naked Bananas tentokrát zmapovali typy ľudí pred telkou a minimálne v jednom momente si väčšina z nás zaspomína na trápny pocit z detstva.

Aj počas lockdownu chalani z Naked Bananas zabávajú divákov na YouTube. Prispôsobili sa situácii a natáčajú v domácom prostredí, kde sa konkrétne pozreli na typy ľudí pred telkou.

Práve na gauči totiž v súčasnosti trávime najviac času, a tak sa dokážeme s ich scénkami ešte viac stotožniť. Aj keď, v dnešnom videu obzvlášť platí, že tvorcovia situácie tak trochu prehrotili, aby stereotypy zachytili ešte dôveryhodnejšie. 

Pravdepodobne najtrefnešou situáciu je, keď synovia pozerajú s rodičmi film s erotickými scénkami. Každý, kto aspoň raz podobný moment zažil, veľmi dobre vie, že aj pár sekúnd záberov na sex vo filme trvá ako večnosť a trápno v miestnosti by sa dalo krájať. Naked Bananas vystihli túto životnú situáciu s každým jedným detailom.

Odporúčané
Ako trávia lockdown Naked Bananas, Frayer Flexking alebo Nasklee a kto z nich sa zúčastní celoplošného testovania? Ako trávia lockdown Naked Bananas, Frayer Flexking alebo Nasklee a kto z nich sa zúčastní celoplošného testovania? 31. októbra 2020, 10:27
Domov
Zdieľať
Diskusia