Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2020, 11:48
Čas čítania 0:50
Adam Novosad

VIDEO: V Žiline testovanie spríjemňuje DJ na provizórnom koncerte. Keď ťa otestujú, môžeš si vychutnať výstavu

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

V žilinskej Novej Synagóge vymysleli odberné miesto, kde ti čakanie vylepší DJ.

V rámci celoplošného testovania sa dnes malo po celom Slovensku otvoriť viac ako 5-tisíc odberných miest, kde si môžeš počkať v rade a zistiť, či náhodou nemáš koronavírus. Inak tomu nie je ani v Žiline, kde v Novej Synagóge rovnako otvorili odberné miesto, ale čakajúcim ľuďom sa ho rozhodli trochu spríjemniť.

Odporúčané
V obchode si od teba budú môcť vypýtať certifikát o negatívnom teste, inak ti vstup zakážu, rozhodla hygiena V obchode si od teba budú môcť vypýtať certifikát o negatívnom teste, inak ti vstup zakážu, rozhodla hygiena 31. októbra 2020, 8:46

Od siedmej prebiehajú odbery, zatiaľ čo ľudia v rade si môžu vychutnať koncert spod stanu, kde naposledy hrali DJs FrickoBrothers. Hudbu počuť z celého okolia, a tak sa facebooková stránka Stanica Žilina-Záriečie smiala, že zrejme vďaka hudbe je záujem o odbery v synagóge taký obrovský. 

Jediné odberové miesto s hudbou (aktuálne Djs FrickoBrothers) je naša Nová synagóga. Aj preto je tam taká dlhá rada...

Posted by Stanica Žilina-Záriečie on Saturday, October 31, 2020

Obyvatelia majú možnosť absolvovať test až do 21:30 večer, takže aj keby čakali viac ako hodinu, nemusia sa báť o zábavu. Ako píše spomínaná stránka, keď zvládneš test výterom z nosohltana, ktorý nebolí a ani vám pri ňom zdravotníci neprepichnú mozog, čakať na výsledok budeš v centrálnej sále, kde si vychutnáš výstavu finalistov Ceny Oskára Čepana.

Stráviš 20 minút čakania v bezpečnej vzdialenosti od ostatných, a keď dostaneš výsledok, vyjdeš bezpečne prostredníctvom zadného vchodu, a tak sa s nikým neotestovaným čakajúcim v rade nestretneš tvárou v tvár.

Domov
Zdieľať
Diskusia