Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2020, 12:06
Čas čítania 0:50
Adel Ghannam

Simpsonovci pripomenú v novej epizóde 50 dôvodov prečo nevoliť Trumpa

FILMY A SERIÁLY SIMPSONOVCI VOĽBY
Uložiť Uložené

Najlegendárnejšia americká rodina sa opäť vyjadruje k politickému dianiu.

Máloktorý seriál je súčasťou popkultúry tak ako americkí Simpsonovci. Tí reagujú na spoločenské dianie už od konca osemdesiatych rokov a výnimkou nie sú ani tohtoročné prezidentské voľby. V nich sa proti sebe postavia 3. novembra prezident Donald Trump, ktorý reprezentuje republikánov a Joe Biden - demokratický senátor a niekdajší viceprezident Baracka Obamu.

 
Simpsonovci k tomu majú čo povedať v najnovšom Špeciálnom čarodejníckom dieli. 

Odporúčané
Simpsonovci podľa internetu predpovedali koronavírus už v roku 1993. Infikovaný balík z Ázie nakazil celý Springfield Simpsonovci podľa internetu predpovedali koronavírus už v roku 1993. Infikovaný balík z Ázie nakazil celý Springfield 2. februára 2020, 16:11

V ňom sa môžeme podľa portálu Variety tešiť na zoznam 50 vecí, pre ktoré by človek mal zvážiť voľbu súčasného prezidenta USA. Zoznam sa premietne Homerovi pred očami potom, čo sa ho vo volebnej miestnosti Lisa spýta či zabudol na všetko, čo sa stalo za posledné štyri roky.

Domov
Zdieľať
Diskusia