Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2020, 13:09
Čas čítania 0:34
Dominik Vetrák

Pokračovanie vojnových seriálov Band of Brothers a Pacific od Stevena Spielberga a Toma Hanksa sa začne natáčať už v marci

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Masters of Air sa na Apple TV+ dostane niekedy koncom roka 2021 alebo začiatkom roka 2022.

Deadline informuje, že 10-dielna miniséria Masters of Air sa začne natáčať v Londýne už v marci. Seriál bude natočený podľa knihy Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany.

Odporúčané
Recenzia: The Boys 2. séria Recenzia: The Boys 2. séria 12. októbra 2020, 14:44

Zameria sa na príbeh letcov a bombardérov v 2. svetovej vojne. Producentsky na vojnový blockbuster dohliadnu Tom Hanks a Steven Spielberg, ktorí spolu natočili Zachráňte vojaka Ryana a ako producenti vytvorili Band of Brothers či Pacific, najlepšie vojnové seriály vôbec. 3 z plánovaných 10 epizód zrežíruje Cary Joji Fukunaga (James Bond: No Time to Die, True Detective). 

Scenár mal napísať John Orloff (Band of Brothers) a pôvodne si ho objednalo HBO už v roku 2013. Mal však vyžadovať budget na úrovni 250 miliónov dolárov, čo prinútilo spoločnosť zmeniť názor. Apple doň má zainvestovať viac ako 200 miliónov dolárov a očakáva sa, že ak všetko pôjde bez problémov, premiéry na Apple TV+ sa dočkáme buď koncom roka 2021 alebo na jar 2022.

Domov
Zdieľať
Diskusia