Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2020, 16:54
Čas čítania 0:41
Viktor Kniš

Samey apeluje na ľudí, aby problémy neriešili drogami. Na vine môžu byť vraj aj raperi, ktorí ich propagujú v textoch

OSOBNOSTI SAMEY
Uložiť Uložené

Člen Haha Crew sa ponúkol slovenským raperom, že ak nevedia rapovať o ničom inom mimo drog, bude za nich písať texty.

Samey využíva svoj instagramový profil skoro výhradne na promovanie vlastných projektov, okrem toho sa z však z času na čas prihlási aj s krátkym vyjadrením pre tých, ktorí dajú na jeho slová. Vždy tak, aby mali pozitívny dopad na toho, kto si ich prečíta. 

Tentokrát sa prihovára tým, ktorí berú drogy, pretože si myslia, že tak môžu vyriešiť svoje problémy. „Neriešiš, potláčaš,“ odkazuje Samey. Zároveň apeluje aj na tých, ktorí berú drogy, lebo nevedia, čo s voľným časom. A poslednou skupinou sú podľa člena Haha Crew ľudia, ktorí skúšajú drogy, lebo o nich rapujú slovenskí interpreti. 

„Ak si práve ten rapper a stále nemáš iné témy, ako drogy, ozvi sa mi a kľudne ti budem písať texty, kým si neuvedomíš svoju zodpovednosť,“ vyhlásil v tejto súvislosti Samey. 

Odporúčané
Zbraň videl v Call of Duty a jeho meno je vraj ako z cirkusu. Loko Loko reaguje na komentáre hejterov Zbraň videl v Call of Duty a jeho meno je vraj ako z cirkusu. Loko Loko reaguje na komentáre hejterov 10. októbra 2020, 12:44
Domov
Zdieľať
Diskusia