Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
10. októbra 2020, 12:44
Čas čítania 0:26
Viktor Kniš

Zbraň videl v Call of Duty a jeho meno je vraj ako z cirkusu. Loko Loko reaguje na komentáre hejterov

REFRESHER LOKO LOKO
Uložiť Uložené

Slovenský raper, ktorý žil dlhé roky v zahraničí a má za sebou aj niekoľko rokov vo väzení, sa posadil v kukle pred kameru, aby odpovedal na niekoľko hejterských komentárov.

Loko Loko síce patrí medzi služobne mladších raperov, napriek tomu má za sebou už niekoľko projektov, ktoré sa tešia úspechu.

My sme mali možnosť vyspovedať ho v rozsiahlom rozhovore, kde nám prezradil viac o tom, kvôli čomu bol vo väzení. Stále však platí, že Loko nemôže o niektorých momentoch zo svojej minulosti hovoriť nahlas a malé útržky sa dozvedáme hlavne zo skladieb.

Slovenský raper teraz prijal pozvanie aj do nášho formátu Interhejty, v rámci ktorého odpovedal na všetko, čo trápi diskutujúcich pod jeho videami. Väčšina sa zamerala práve na tematické skladby, v ktorých ide Loko často tvrdšie, ako sú mnohí zvyknutí. Nechýbajú však ani komenty týkajúce sa kukly, autotune alebo samotného pseudonymu. 

Odporúčané
Loko Loko: Do väzenia som došiel, ako keby som bol zo základnej školy a vyšiel som odtiaľ ako s doktorandským titulom (Rozhovor) Loko Loko: Do väzenia som došiel, ako keby som bol zo základnej školy a vyšiel som odtiaľ ako s doktorandským titulom (Rozhovor) 3. júna 2020, 10:41
Domov
Zdieľať
Diskusia