Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2020, 21:45
Čas čítania 0:54
Daniel Mikolášik

Kim Kardashian prezradila, ako Kanye West prekonal koronavírus: Nakazil sa, keď to ešte nik nepoznal, bolo to strašidelné

OSOBNOSTI KANYE WEST
Uložiť Uložené

Priebeh ochorenia u Kanyeho bol vraj sprevádzaný zimnicou. Raper sa údajne buď triasol v posteli, sprchoval sa, alebo pozeral videá, aby zistil, ako sa z toho dostať.

Kanye West ešte začiatkom júla 2020 pre Forbes prezradil, že prekonal ochorenie COVID-19, v rannej fáze vo februári, keď ešte nebola vyhlásená pandémia. Povedal vtedy, že je obozretný pri očkovaní, keďže podľa neho vakcíny ochromili už „veľmi veľa“ detí.

„Takže keď tvrdia, že napravíme koronavírus očkovaním, som extrémne ostražitý. A to je práve znakom šelmy,“ dodal Yeezus. Jeho manželka Kim Kardashian West sa v najnovšom rozhovore pre magazín Grazia rozpovedala o priebehu vírusu u jej manžela a o tom, ako viedli boj proti tejto chorobe.

Odporúčané
Kanye West sa na Twitteri vymočil na cenu Grammy. Zverejnil tiež celú svoju miliónovú zmluvu s vydavateľstvom Kanye West sa na Twitteri vymočil na cenu Grammy. Zverejnil tiež celú svoju miliónovú zmluvu s vydavateľstvom 16. septembra 2020, 19:26

„Kanye to (koronavírus) mal na samom začiatku. Vtedy ešte nikto poriadne ani nevedel, o čo ide,“ prezradila instagramová kráľovná v rozhovore. „Bolo to veľmi strašidelné a neznáme. Mala som pri sebe len svoje štyri deti a nikoho iného v dome, kto by mi pomohol,“ uviedla Kim.

Domov
Zdieľať
Diskusia