Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2020, 19:26
Čas čítania 1:10
Viktor Kniš

Kanye West sa na Twitteri vymočil na cenu Grammy. Zverejnil tiež celú svoju miliónovú zmluvu s vydavateľstvom

HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Slávny raper zverejnil v posledných minútach viac ako stovku Tweetov, v ktorých zdieľa svoju zmluvu s vydavateľstvom Def Jam.

Kanye West zverejnil v stredu večer na svojom Twitteri video, ako močí na cenu Grammy, ktoré sa v rámci slávnostného galavečera odovzdávajú najlepším hudobníkom sveta. Prestížnu cenu najprv položil do záchoda a následne natočil močenie tak, aby bolo vidno aj jeho nové tenisky Yeezy. Kanye West v svojej kariére získal celkovo 21 cien Grammy. 

Kontroverznému videu predchádzala séria príspevkov, v ktorých najprv raper zverejnil pravdepodobne celý svoj kontrakt s vydavateľstvom Def Jam, kde máme možnosť vidieť aj podmienky vydania jednotlivých albumov a kľúč, akým sa Kanye West s vydavateľstvom delil.

Cieľom bolo podľa všetkého, aby bol hudobný priemysel transparentnejší. O zdieľanie poprosil aj ďalších známych hudobníkov.   

Domov
Zdieľať
Diskusia