Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. októbra 2020 o 23:13
Čas čítania 0:42
Daniel Mikolášik

Matka Chrissy Teigen zverejnila srdcervúce video, v ktorom sa lúči s mŕtvym telom svojho vnúčika. Zomrel tesne pred pôrodom

NEWS POTRAT
Uložiť Uložené

„Bolí ma srdce, veľmi ťa milujem, Jack,“ napísala k príspevku.

Modelka a manželka celosvetovo známeho speváka Johna Legenda Chrissy Teigen včera na svojich sociálnych sieťach zdieľala dojímavú sériu fotografií, ktorou oznámila, že potratila. Počas celého tehotenstva mamička bojovala s komplikáciami, žiaľ, o svoje tretie dieťatko nakoniec prišla.

Odporúčané
John Legend s jeho ženou Chrissy Teigen nečakane prišli o bábätko John Legend s jeho ženou Chrissy Teigen nečakane prišli o bábätko 1. októbra 2020 o 15:27

Vilailuck Teigen, Matka Chrissy a stará mama nenarodeného Jacka, dnes na Instagrame zdieľala srdcervúce video a fotografie, v ktorom sa lúči s mŕtvym telíčkom svojho vnuka. Na snímkach plače a bozkáva malého Jacka.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Pepper (@pepperthai2),

„Bolí ma srdce, veľmi ťa milujem, Jack,“ napísala k príspevku. Jej dcéra Chrissy už v nedeľu na Instagrame oznámila, že pre nadmerné krvácanie musí ísť do nemocnice. Neskôr ale svoje publikum ubezpečila, že ona aj bábätko sú v poriadku. O pár dni neskôr známy pár na sociálnych sieťach infromoval, že o svojho synčeka nakoniec prišiel. 

„Sme šokovaní a v takej hlbokej bolesti, akú sme nikdy predtým nepocítili. Napriek množstvu transfúzií sme nikdy neboli schopní zastaviť krvácanie,“ napísala Chrissy. „Jack tak tvrdo bojoval, aby bol súčasťou našej malej rodiny, a bude nôu navždy,“ dodala modelka a tým zverejnila meno, ktoré pre dieťatko vybrali.

Domov
Zdieľať
Diskusia