Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2020, 15:54
Čas čítania 0:40
Daniel Mikolášik

NAKA obvinila správcu Kulturblogu z extrémizmu. Môže za to predaj tričiek s podobizňou Tisa a šírenie jeho sloganov

NEWS NAKA
Uložiť Uložené

Kulturblog predával tričká s textami a symbolmi, ktoré v minulosti smerovali k potláčaniu základných ľudských práv a slobôd.

S informáciou, že NAKA vzniesla obvinenie voči Kulturblogu, ktorý je známy tým, že často šíri propagandu ĽSNS, prišla ešte cez víkend iniciatíva Mladí proti fašizmu na svojom instagramovom profile.

Dnes túto informáciu pre Refresher potvrdil aj hovorca Prezídia Policajného zboru mjr. JUDr. Michal Slivka. Podľa jeho slov vyšetrovateľ národnej kriminálnej agentúry obvinil Jána Pastuszeka, správcu občianskeho združenia Kulturblog a člena strany Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko, ktorý za ňu kandidoval aj v parlamentných voľbách 2020.

Odporúčané
Bývalý kandidát za ĽSNS spochybňuje holokaust na portáli, ktorý patrí pod Kulturblog. Za plynovými komorami vidí týfus Bývalý kandidát za ĽSNS spochybňuje holokaust na portáli, ktorý patrí pod Kulturblog. Za plynovými komorami vidí týfus 27. apríla 2020, 20:22
Domov
Zdieľať
Diskusia