Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2020, 12:05
Čas čítania 0:48
Daniel Mikolášik

MAPA: Z rekordných 552 prípadov koronavírusu je najviac z Bratislavy. Nové prípady sú takmer v každom okrese

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Takmer 89 % zo všetkých slovenských okresov hlási nových nakazených.

Na Slovensku sme za posledných 24 hodín opäť prekonali rekord. Od piatku totiž pribudlo ďalších 552 nových prípadov nakazených koronavírusom, pričom tri osoby v dôsledku ochorenia zomreli. Ide o najvyšší denný počet nových prípadov od vypuknutia pandémie.

Podľa Národného centra zdravotníckych informácií je najviac nových prípadov v Bratislave (80). Desiatky pozitívnych testov hlásia aj v Prievidzi, Nových Zámkoch, v Košiciach či na Orave. Okres Poltár sa však môže pochváliť tým, že za posledných 14 dní neevidovali jedinú osobu s pozitívnym testom.

Odporúčané
Opäť sme prekonali rekord. Na Slovensku pribudlo až 552 nových prípadov koronavírusu Opäť sme prekonali rekord. Na Slovensku pribudlo až 552 nových prípadov koronavírusu 26. septembra 2020, 10:02

Podľa štatistiky nakazených sú nové prípady z piatku vo väčšine okresov (takmer 89 % zo všetkých slovenských okresov). Len 9 okresov z celkových 79 nehlási za včera nový prípad nákazy.

Domov
Zdieľať
Diskusia