Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2020, 10:02
Čas čítania 0:22
Daniel Mikolášik

Opäť sme prekonali rekord. Na Slovensku pribudlo až 552 nových prípadov koronavírusu

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Národné centrum zdravotníckych informácií zverejnilo nové prípady koronavírusu za piatok.

Na Slovensku za posledných 24 hodín pribudlo ďalších 552 nových prípadov nakazených koronavírusom, pričom tri osoby v dôsledku ochorenia zomreli. Ide o najvyšší denný počet nových prípadov od vypuknutia pandémie. Laboratóriá otestovali spolu 6 483 vzoriek. Celkovo sa tak na Slovensku od vypuknutia pandémie nakazilo 8 600 ľudí.

Odporúčané
Koronavírus mutuje, onedlho mu možno nezabránia ani rúška a hygienické návyky Koronavírus mutuje, onedlho mu možno nezabránia ani rúška a hygienické návyky 25. septembra 2020, 14:28

Národné centrum zdravotníckych informácií zverejnilo aj informáciu, že od piatku sa vyliečilo 62 ľudí a celkovo sa už od vypuknutia pandémie na Slovenku zotavilo 4 098 pacientov. V nemocnici je aktuálne s koronavírusom hospitalizovaných 125 pacientov.

Na infektológii je 75 osôb, na lôžku s funkčným centrálnym rozvodom kyslíka je aktuálne 18 pacientov, na JIS-ke 12 a podporu umelej pľúcnej ventilácie potrebuje tiež 12 pacientov.

CORONAVIRUS CHART
Domov
Zdieľať
Diskusia