Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2020, 22:06
Čas čítania 1:37
Dominik Vetrák

Hráči si pomýlili novú konzolu so 7 rokov starou. V deň spustenia predobjednávok Xbox Series X sa zvýšil predaj Xbox One X o 747 %

TECH XBOX SERIES X/S
Uložiť Uložené

Na Amazone sa záujem o 7-ročné konzoly zvýšil závratným tempom.

Microsoft sa z chyby Nintenda nepoučil. Nintento vydalo po mega úspešnej konzole Nintendo Wii jeho nasledovníka s názvom Wii U. Hráči, rodičia a široká verejnosť si jednoducho myslela, že ide o nejaký upgrade, revíziu či podobnú konzolu, a tak do nej neinvestovali.

Nejasné odlíšenie starého hardwardu od nástupu next-gen mal za následok veľmi slabé predaje a celkovú neúspešnosť konzoly. Samozrejme, podpísalo sa pod to viacero faktorov, ale názov konzoly jej veľmi uškodil.

Odporúčané
Exkluzivity pre PlayStation alebo Xbox? Ktorú next-gen konzolu by si si mal kúpiť? Exkluzivity pre PlayStation alebo Xbox? Ktorú next-gen konzolu by si si mal kúpiť? 19. septembra 2020, 15:44

Mnohí hráči aj novinári sa teda chytali za hlavy, keď Microsoft oznámil názov svojich next-gen konzol. Po Xbox One, Xbox One S a Xbox One X prídu next-gen konzoly Xbox Series X a Xbox Series S. Hardcore hráči a ľudia, ktorí technológie a herný priemysel sledujú, konzoly rozlíšia bez problémov.

Domov
Zdieľať
Diskusia