Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2020, 7:22
Čas čítania 0:55
Miriam Rumanková

Zoznámili sa na balkóne, dnes plánujú svadbu. Domáca karanténa spojila život susedom, ktorí sa predtým nepoznali

NEWS
Uložiť Uložené

Ich príbeh ľudia pomenovali po slávnej zamilovanej dvojici v modernej verzii roku 2020.

Paola a Michele z Verony žili oproti sebe väčšinu svojho života a nejavili o seba žiadny záujem, keďže jeden druhého si ani nevšimli.

V marci však Taliansko zasiahli prísne obmedzenia pre koronavírus, a tak sa obaja ocitli doma, informuje Metro. Paola uviedla, že Michela prvýkrát uvidela na balkóne po tom, ako bytovka usporiadala komunitný koncert, ktorý mal zlepšiť náladu obyvateľom počas desaťtýždňovej karantény.

Právnička spomína, že to pre ňu bola láska na prvý pohľad. „Bola to naozaj romantická atmosféra, naše oči sa stretli a ja som vedela, že ide o lásku na prvý pohľad,“ povedala. V Taliansku ich príbeh prirovnali k slávnej dvojici Rómea a Júlie. Ich príbeh má byť zobrazením tejto doby a situácie, ktorá momentálne prebieha vo svete. 

Krátko po koncerte Michele vypátral Paolu na Instagrame a dvojica si začala každý deň vymieňať správy. Dvaja neznámi ľudia si uvedomili, že zdieľajú rovnaké hodnoty a to bol pevný základ pre ich vzťah. Spočiatku sa pár nemohol kvôli prebiehajúcej štátnej karanténe stretávať, takže im museli stačiť telefonáty a zamilované pohľady z balkónov.

Odporúčané
V tejto talianskej dedinke si môžeš kúpiť dom za 1 €. Nemali tam ani jeden prípad Covid-19 a na pláži si za 15 minút V tejto talianskej dedinke si môžeš kúpiť dom za 1 €. Nemali tam ani jeden prípad Covid-19 a na pláži si za 15 minút 13. júna 2020, 7:10

Ich príbeh sa stal virálnym aj na sociálnych sieťach po tom, ako Michele namaľoval meno svojej lásky na starý papier a priviazal ho na najvyššie poschodie budovy, kde býval, aby ho všetci videli. Po dvoch mesiacoch rozhovorov sa dvojici konečne podarilo stretnúť v parku.

V dnešných dňoch zamilovaný pár plánuje svadbu, obrad by sa mal konať na streche jednej z budov.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by PAOLA AGNELLI (@paola.agnelli80) on

Domov
Zdieľať
Diskusia