Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2020, 10:33
Čas čítania 1:04
Viktor Kniš

Lady Gaga otvorene o duševných problémoch a pokusoch o samovraždu: Nerozumela som, prečo by som mala žiť

OSOBNOSTI LADY GAGA
Uložiť Uložené

Speváčka v rozhovore k svojmu najnovšiemu albumu Chromantica porozprávala aj o temnej minulosti, keď bojovala s depresiami.

Lady Gaga v najnovšom rozhovore pre CBS Sunday Morning prezradila, že ešte pred vydaním zatiaľ posledného albumu s názvom Chromantica prešla náročným obdobím, ktoré sprevádzali aj duševné problémy. Priznáva, že v minulosti mala aj samovražedné myšlienky, pretože nevidela dôvod, prečo by mala ďalej žiť. 

Podľa Lady Gaga jej psychické ťažkosti súviseli aj s tým, že je slávna. Otvorene priznáva, že najväčšie úzkosti jej spôsobovali momenty, keď sa si ju chceli fanúšikovia fotiť na verejnosti. Cítila sa vtedy vraj viac ako objekt a nie ako osobnosť. 

„Môj najväčší nepriateľ je Lady Gaga,“ hovorí speváčka, ktorej prekáža aj to, že nemôže absolvovať napríklad večeru s priateľmi alebo rodinou bez toho, aby za ňou prišli k stolu ľudia. 

 

Lady Gaga priznáva, že si v minulosti ubližovala aj fyzicky, pretože si myslela, že je to jediný  spôsob, ako môže svojim blízkym ukázať aj prakticky, že nie je v poriadku. 

Práve s príchodom nového albumu Chromantica sa Lady Gaga vrátila chuť do života. „Prišla som na to, ako sa mať znovu rada, k Lady Gaga už necítim nenávisť,“ hovorí jedna z najslávnejších popových hviezd súčasnosti. 

Odporúčané
Ariana Grande a Lady Gaga vystúpili na MTV Video Music Awards vo futuristických rúškach. Billie Eilish ceny nezískala Ariana Grande a Lady Gaga vystúpili na MTV Video Music Awards vo futuristických rúškach. Billie Eilish ceny nezískala 31. augusta 2020, 8:59

V rozsiahlom rozhovore hovorí aj o tom, že je veľmi vďačná za kamarátku Arianu Grande, pretože v hudobnom priemysle je obzvlášť náročné nájsť si spriaznenú dušu. 

Nedávno obe vystúpili na odovzdávaní cien MTV Video Music Awards, ktoré sa museli pre koronavírus odohrať na niekoľkých miestach v New Yorku.

Lady Gaga získala päť ocenení, najväčší úspech mala skladba Rain on Me, kde hosťuje aj Ariana Grande. Obe popové divy skladbu okrem niekoľkých ďalších odprezentovali aj naživo, a tak sa toto video z ich nezabudnuteľnej show vo futuristických rúškach stalo symbolom odovzdávania prestížnych cien pre rok 2020.  

Domov
Zdieľať
Diskusia