Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2020, 14:32
Čas čítania 1:11
Adam Novosad

VIDEO: Robert Fico vyložil v rádiu na stôl mobil za 15 000 eur. Slovák s minimálnou mzdou by naň pracoval dva roky

NEWS ROBERT FICO
Uložiť Uložené

Bývalý predseda vlády si podľa všetkého nežije vôbec zle.

Robert Fico si pred pár dňami prišiel sadnúť do štúdia Rádia Slovensko, kde rozprával o rozsudku v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka, ale aj o mediálnom tlaku na sudcov, ktorý sa vytvoril okamžite po vyrieknutí verdiktu. Fico v štúdiu sedel v džínsoch a bielej košeli, ale na stôl si pred seba vyložil peňaženku spoločne s mobilným telefónom.

Na prvý pohľad by nikomu nenapadlo, za akú cenu sa predáva zariadenie, ktoré Fico zrejme používa na každodennej báze. Ide o značku Vertu, ktorá sa už dlhé roky vyznačuje tým, že si až tak nepotrpí na najnovšie technológie, ale skôr extravaganciu, luxusné materiály a bezpečnosť. 

 

ROBERT S MOBILOM ZA €15.000 Róbert v rádiu vyložil na stôl telefón. A to teda nie hocaký! Sociálnodemokratický! https://vertu.com/signature-shop-collection/

Posted by Infosecurity.sk on Monday, September 14, 2020

Za tieto prednosti si však značka vypýta čiastku, ktorú by bežný smrteľník pravdepodobne za mobil nebol ochotný zaplatiť. Ako na Facebooku informoval portál Infosecurity.sk, cena mobilu bývalého predsedu vlády mohla atakovať hranicu 15-tisíc eur, pretože tlačidlové zariadenie sa z Vertu Signature Collection predáva za ceny vysoko prekračujúce 10-tisíc.

Aj keď z videa nie je celkom jasné, aký konkrétny mobil Fico vlastní, zadná strana telefónu nápadne pripomína model Vertu Signature For Bentley, ktorého hodnota v čase uvedenia na trh šplhala k približne 20-tisíc eurám. Nie je však jasné, ako sa k zariadeniu Fico dostal, pretože najluxusnejšie modely od Vertu nepatria k mobilom, ktoré by sa často predávali v bazároch.

Odporúčané
Na bratislavských internátoch v Mlynskej doline hlásia prvé prípady koronavírusu Na bratislavských internátoch v Mlynskej doline hlásia prvé prípady koronavírusu 14. septembra 2020, 15:22

Bývalý premiér pritom zostal tejto značke verný, pretože v roku 2013 ho novinári odfotili so starším modelom od spoločnosti Vertu. Vtedy vsadil na model Ayxta, ktorý v roku 2009 stál 5 200 eur, zatiaľ čo v čase, keď ho Fico držal v ruke, si stále držal hodnotu okolo 2000 eur, informoval vtedy AndroidPortal.

Domov
Zdieľať
Diskusia