Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2020, 9:14
Čas čítania 0:28
Viktor Kniš

Slovenské ulice ovláda domáci rap aj na konci leta. Šajmo sa mladých ľudí pýtal, akú pesničku nevedia prestať počúvať

REFRESHER
Uložiť Uložené

V uliciach Bratislavy sme zisťovali aktuálny hudobný vkus Slovákov.

Našu teóriu o tom, že sa hudobný vkus Slovákov s jednotlivými ročnými obdobiami mení, overujeme už niekoľko rokov. V 22. pokračovaní série Čo počúvaš sme zisťovali aj to, aké pesničky môžu počúvať roky dookola a nikdy ich neprestanú baviť. Z krátkej ankety nám opäť vyplynulo, že mladí Bratislavčania preferujú rapový žáner a obzvlášť domácich interpretov, už tradične sa našlo aj niekoľko výnimiek. 

Tento seriál ti tak môže pomôcť osviežiť tvoj playlist o skladby, ktoré si možno doteraz nepoznal, prípadne si zabudol, že existujú.

Odporúčané
Ego: Verejná kritika Kotlebu bola politicky najlepšia vec, akú som v živote spravil (Rozhovor) Ego: Verejná kritika Kotlebu bola politicky najlepšia vec, akú som v živote spravil (Rozhovor) 8. septembra 2020, 10:05

Šajmo sa opäť vybláznil v svojich obľúbených uliciach a v rámci natáčania sa pokúsil zistiť, kde všade sa v Bratislave zdržiavajú mladí ľudia. Závery jeho pátrania, ale aj skalného fanúšika jedného zo slovenských raperov uvidíš v samotnom videu. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia