Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. septembra 2020, 20:48
Čas čítania 0:31
Miriam Rumanková

Nová mamička zistila, že je tehotná hodinu pred pôrodom

NEWS
Uložiť Uložené

Ženu prijali do nemocnice, pretože mala silné kŕče v žalúdku. Zistila, že je tehotná a bude rodiť.

28-ročná Tasha Davies úspešne porodila chlapčeka, ktorému dala meno Alexander. Narodil sa 1. septembra, ráno o 7:30 s váhou 4kg. Nový prírastok do rodiny bol však pre pár, ktorý si vôbec tehotenstvo neuvedomoval, určite šokom. O prípade informuje portál Ladbible.

Tasha priznala, že posledných mesiacoch pribrala, ale počas pandémie začala pracovať z domu a obmedzila fyzickú aktivitu. Preto sa nečudovala hmotnostnému prírastku. Po príchode na pohotovosť však rýchlo vyšlo najavo, že Tashine „potravinové dieťa“ bolo v skutočnosti skutočné dieťa - a bolo na ceste. 

Odporúčané
74-ročná žena porodila dvojičky, o deti sa bude starať spolu s 80-ročným manželom 74-ročná žena porodila dvojičky, o deti sa bude starať spolu s 80-ročným manželom 7. septembra 2019, 10:06

Dvojica si práve minulý týždeň kúpila nový dom a otec Martin strávil posledné týždne v  obchodoch, aby ho naplnili všetkým potrebným, než privítajú Tashu a Alexandra z nemocnice domov. 

„Už sa neviem dočkať, kedy sa dostnú domov,“ povedal Martin. „Nemôžeme  sa dočkať, až začneme život ako nová, malá trojčlenná rodina,“ dodal Martin. 

Domov
Zdieľať
Diskusia