Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
29. augusta 2020, 16:52
Čas čítania 0:46
Daniel Mikolášik

Messi a Ronaldo v jednom klube? O argentínskeho útočníka má záujem aj Juventus

ŠPORT CRISTIANO RONALDO LIONEL MESSI
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Spoločne by mohli vytvoriť tandem, ktorý dobyje Ligu majstrov.

Lionel Messi a Cristiano Ronaldo spoluhráčmi? Kedysi takmer nereálna predstava sa dnes v očiach odborníkov javí ako dosť možný scenár. Podľa francúzskeho periodika L'Equipe totiž o argentínskeho útočníka prejavuje záujem aj taliansky Juventus Turín

„Na športovom poli sú rivali, ale rešpektujú sa a vážia si jeden druhého. Spoločne by mohli utvoriť tandem, ktorý dobyje Ligu majstrov,“ tvrdia francúzske noviny. To, že Messi chce opustiť svoju domovskú FC Barcelonu už potvrdil aj samotný klub.

Odporúčané
Messi chce opustiť Barcelonu. Favoritom na jeho podpis je Manchester City Messi chce opustiť Barcelonu. Favoritom na jeho podpis je Manchester City 26. augusta 2020, 15:02

Vedenie klubu mal o žiadosti o odchod z Barcelony informovať Argentínec po semifinálovom debakli v Lige majstrov od Bayernu Mníchov, ktorý sa skončil s výsledkom 2:8 v neprospech pre Kataláncov.

Domov
Zdieľať
Diskusia