Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. augusta 2020, 15:02
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Messi chce opustiť Barcelonu. Favoritom na jeho podpis je Manchester City

ŠPORT LIONEL MESSI
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Jeden z najslávnejších futbalistov súčasnosti podľa relevantných zdrojov oznámil, že má v pláne opustiť svoj domovský klub FC Barcelona. Záujem prejavilo viacero konkurentov.

Lionel Messi chce opustiť svoj domovský klub FC Barcelona, informáciu už potvrdil aj samotný klub pre zahraničnú agentúru AP, informuje slovenský denník šport.sk. Prekvapivá správa prichádza len pár dní po rezonujúcej prehre 2:8 vo štvrťfinále s úradujúcim víťazom Ligy Majstrov – Bayernom Mníchov.

Podľa Barcelony Messi už aj oficiálne požiadal o uvoľnenie spod zmluvy. Keďže má platný kontrakt ešte na jednu sezónu, je otázne, ako sa zmluvné strany dohodnú na problematickej časti.

Pôvodne mohol totiž požiadať o prestup len do 10. júna. Messi si však nárokuje neskorší termín kvôli koronavírusovej pandémii, ktorá posunula aj koniec sezóny. Vedenie Barcelony zatiaľ trvá na tom, že tento termín elitný futbalista nestihol. 

Odporúčané
Barcelona, Monaco alebo milánsky Inter? Vybrali sme najkrajšie futbalové dresy pre sezónu 2020/2021 Barcelona, Monaco alebo milánsky Inter? Vybrali sme najkrajšie futbalové dresy pre sezónu 2020/2021 29. júla 2020, 11:32

Zatiaľ nie je zrejmé, v ktorom klube uvidíme hrať Messiho po „letnej“ prestávke. Skloňujú sa mená klubov ako PSG, Inter Miláno alebo Manchester City, ktoré si skutočne môžu dovoliť platiť 33-ročnému reprezentantovi Argentíny astronomické čiastky. 

ESPN informovalo, že Lionel Messi už minulý týždeň komunikoval s trénerom City Pepom Guardiolom, závery však známe nie sú. Športové denníky uvádzajú, že ako ďalší musí spraviť krok klub zo Španielska. Nie je tajomstvom, že sa Messi dostal v minulosti do konfliktov s vedením, ani skutočný dôvod odchodu však zatiaľ futbalista nepotvrdil. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 433 (@433),

Domov
Zdieľať
Diskusia