Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
28. augusta 2020, 20:18
Čas čítania 1:11
Viktor Kniš

Kvôli milionárke Belle Thorne mení OnlyFans pravidlá. Ženy, ktoré sa živia nahotou, sa búria

OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

OnlyFans znížilo limit na fotografie posielané do súkromných správ z pôvodných 200 dolárov na 50 dolárov pretože Bella Thorne lákala na nahé fotky, kde vraj bola oblečená.

Viacero žien na Twitteri, ktoré sa živia vďaka zdieľaniu dospeláckeho obsahu na platforme OnlyFans, sa sťažujú na Bellu Thorne, kvôli ktorej vraj sociálna sieť musela zmeniť pravidlá. 

„Modelky“ tvrdia, že známa hviezda z kanálu Disney oklamala sériu svojich fanúšikov, ktorí údajne zaplatili 200 dolárov za to, že im pošle sľúbené nahé fotky, za túto vysokú sumu však v konečnom dôsledku dostali len fotky v spodnom prádle, akých má Thorne dosť aj na Instagrame. 

Odporúčané
Bella Thorne prekonala rekord na OnlyFans, za 24 hodín jej pikantné fotky zarobili 1 000 000 dolárov Bella Thorne prekonala rekord na OnlyFans, za 24 hodín jej pikantné fotky zarobili 1 000 000 dolárov 26. augusta 2020, 8:11

Táto forma klamstva v podaní známej herečky a režisérky filmu na PornHube má podľa používateliek OnlyFans zásadný dopad na všetky dievčatá. Odteraz si totiž za fotky v privátnych súkromných správach môžu pýtať najviac 50 dolárov. Platforma pridáva aj limit 100 dolárov na sprepitné v prípade, že sa adresátovi zaslaný materiál páči. 

Kvôli Belle Thorne mení OnlyFans pravidlá, ženy, ktoré sa živia nahotou, sa búria
Zdroj: Twitter

Bella Thorne sa na sociálnej sieti zaregistrovala len nedávno, hneď za prvých 24 hodín sa jej podarilo prekonať rekord, keďže prekonala hranicu 1 milióna zarobených dolárov. 

Po necelom týždni už má na konte necelé 2 milióny. Veľa zákazníkov sa však pravdepodobne sťažovalo na to, že sa nedočkali záberov, aké očakávali. 

Bella sa rozhodla na svojom profile zdieľať v prvom rade obsah pre dospelých, naznačuje to aj v instagramovom videu, ktorým fanúšikov na platený obsah naháňala. V minulosti sa už preslávila, keď na internete zverejnila svoje nahé fotky, pretože sa jej vyhrážal zverejnením hacker. Aby tak predišla väčšiemu škandálu a zastavila vydieranie, rozhodla sa tak spraviť sama. Mnohí tak mali dôvod myslieť si, že sa „oplatí“ do Belly zainvestovať. 

Platforma sa však dá využiť aj inými spôsobmi. Napríklad Cardi B ju využíva na to, aby zdieľala exkluzívny obsah pre fanúšikov jej hudby a osoby ako takej. Potenciálnych platiacich sledovateľov vopred upozornila, že nemá v pláne ukazovať prsia, zadok ani nič iné. 

Prečítaj si viac o tom, ako provokatívna sociálna sieť funguje, koľko to stojí a čo na nej bežne nájdeš.

Domov
Zdieľať
Diskusia